pišite nam

[email protected]

banner-image

Detalji

Početna stranica > Detalji

Detalji o jadranskoj vili

Obje vile su smještene na susjednim parcelama uz sam rub šume, iznad starog grada Rukavac koji je udaljen svega 12 kilometara od grada Rijeke. Samo 7 minuta autom dijeli naše objekte od centra Opatije, bisera Mediterana, grada jedinstvene arhitekture, vegetacije i krajolika. Vile su građene u osami na brežuljku na granici prirodnog rezervata. Kroz prozore se pruža prekrasan panoramski pogled na more, otoke i cijelo slikovito okruženje. Zahvaljujući terasama koje brišu granicu između interijiera i okoline, klasičnim proporcijama, velikim prozorima, vrtu s vidikovcima građevine zadovoljavaju sve kanone mediteranskog stila.

amenities

Objekti planira

Građevinske dozvole, planovi i drugi dokumenti su u savršenom redu (dostupni su na web stranici ili na zahtjev). Nekretnine nisu opterećene nikakvom vrstom tereta. Građevinski radovi su vođeni pod strogim tehničkim nadzorom i u skladu s traženim standardima lokalnih građevinskih tvrtki koje imaju dozvolu i posjeduju veliko iskustvo.

Prednosti Jadranske vile

Opatijska rivijera privlači Europljane dobrim restoranima, jaht-klubovima i izljetima na otoke Krk i Cres. Biciklističke staze vode do vrha Učke, teniski tereni omogućuju vam da ostanete u dobroj formi. Opatijska klinika „Thalassotherapia” koja je udaljena 10 minuta vožnje automobilom , brojne spa i wellness centri će vam pomoći pronaći emocionalan i fizički sklad.

neighbor

Visokokvalitetnih materijala

keramičke opeke (cigla), skupi talijanski crijep, bijeli istarski kamen

green

Zelena zona

Zeleni planinski lanac diže iznad

strong

Pouzdana konstrukcija

Građevinski radovi su vođeni pod strogim tehničkim nadzorom.

Povoljan položaj

Vile imaju povoljan položaj s punim pristupom svim mogućnostima infrastrukture i inženjering usluge. Postoji pristup udobnoj cesti koja ima lokalni značaj.

 • недалеко от леса

  U blizini šume

  Zeleni planinski lanac diže iznad.

 • панорамный вид

  Panoramski pogled na more

  Sjajni panoramski pogled na more, otoke i slikovitu okolicu.

 • рядом с центром

  U blizini centra Opatije

  Samo sedam minuta vožnje automobilom odvajaju se objekti iz središta Opatije.